Jouw traiteur voor dagverse bereidingen

Als jouw traiteur in Temse staan wij iedere dag klaar om je in onze slagerij met de glimlach te bedienen voor jouw dagelijkse ingrediënten. Maar ook wanneer je jezelf eens wil verwennen met een apart diner of wanneer je een feesttafel moet dekken, zijn wij jouw ideale partner. Ontdek ons aanbod op onze overzichtelijke folder.

Feestkrant

  • Kerst ten laatste bestellen vrijdag 22 december
  • Oudjaar ten laatste bestellen vrijdag 29 december

Stel uw menu samen

Zoek niet langer naar een geschikte traiteur in de buurt van Temse en kom meteen naar ons. Met onze verse bereidingen kan je een eigen menu samenstellen met meerdere gangen. Maak jouw keuze uit onze aperitiefhapjes om nadien één van onze vele formules voor het hoofdgerecht te proeven. Jouw feest zal je perfect afsluiten met een heerlijke mix van onze desserts.

Hoofdgerechten

Onze formules voor de hoofdgerechten zullen ideaal bij jouw feest passen. Een barbecue, gourmet, fondue of een buffet? Voor ieder evenement hebben wij iets dat je zal verrassen en vooral iets wat jou en jouw gasten met veel smaak zullen proeven.

Tot slot stellen wij je ook graag onze traditionele gerechten voor. Proef de versheid van ons huisbereid stoofvlees of vol-au-vent. Ook kip, varkenshaasje, kalkoen- en parelhoenfilet bereiden wij met plezier voor jou.

Vraag naar onze folder en ervaar het gemak van onze traiteurdienst.