Jouw slager met oog voor kwaliteit

Op zoek naar een slager in Temse? Maak dan kennis met onze producten en dagverse bereidingen. Wij bedienen je met de glimlach en stellen je onze kwaliteitsvolle ingrediënten voor. Een salade voor ’s morgens of tijdens de lunch of een mooi stuk vlees voor ’s avonds, bestel je met vertrouwen bij ons.

Salades

Uw slager staat bekend om zijn versheid en dat bewijzen wij iedere keer opnieuw met onze zelfgemaakte salades. Die maken wij iedere dag vers voor jou klaar met de beste ingrediënten. U zal het meteen proeven tussen uw boterhammen of bij een ander gerecht tijdens jouw lunch.

Charcuterie

Geniet zeker ook van onze andere charcuterie. Onze pastrami is bijvoorbeeld tot ver buiten Temse gekend voor zijn authentieke smaak. Ook vele van deze ingrediënten maken wij zelf om jou die unieke smaak te laten beleven.

Vleesgerechten

Uiteraard staat jouw slagerij ook sterk in vleesbereidingen. Ons gehakt en andere bereidingen zoals hamburgers en worsten zal je zeker weten te appreciëren. Of vraag naar onze eigenbereide kipfilets en barbecueworsten.

Ontdek onze ruime keuze aan salades en charcuterie en je weet meteen wat je iedere dag van de week kan eten. Het verse vlees bij jouw warme maaltijd wordt eveneens met zorg voor jou klaargelegd.

Stap vandaag nog onze slagerszaak binnen voor heerlijke momenten aan tafel.