Jouw verse gourmetschotel voor een leuk festijn

Het wordt gezellig tafelen met één van onze gourmet- of fondueschotels. Een gourmetschotel in Temse bestel je eenvoudig door ons te contacteren of even onze slagerij te bezoeken. Je hebt de keuze uit verschillende formules en uiteraard kan je jouw schotel ook naar eigen hartenlust samenstellen.

Gourmet voor alle smaken

Om het makkelijk te maken, hebben wij reeds een aantal formules vor jou samengesteld om uit te kiezen. Zo stellen wij de klassegourmet voor met het beste kwaliteitsvlees zoals steak, kipfilet, varkenshaasje met spek, saté, hamburger en nog veel meer.

De luxegourmet is seizoensgebonden en kan bijvoorbeeld eendenborst- en parelhoenfilet bevatten. Uiteraard hebben wij ook een gourmetschotel speciaal afgestemd op de kinderen.

Diverse fondueformules

Voor fonduevlees ben je eveneens bij ons in Temse aan het goede adres. Je krijgt een uitgebreid assortiment bij onze traditionele fondue of het wordt wat exotischer met een Japanse fondue. Bij deze formule wordt de schotel uitgebreid met loempia en scampi’s, een echte aanrader. Voor de kinderen is er een kidsfondue op maat.

Een andere mogelijkheid is de teppanyaki. Hierbij krijg je eveneens een heel uitgebreide waaier aan vlees en vis met onder andere entrecote, Spaans zalmspiesje, kippenspiesjes in curry en Tokio spare ribs.

Het geheel wordt helemaal afgewerkt met het groenteassortiment.

Heerlijk en gezellig tafelen met familie en vrienden doe je met ons gourmet- en fonduevlees. Bestel het vandaag nog.