BBQ aan huis, een eenvoudige feestformule

Niets doet jouw gasten meer uitkijken naar jouw feest wanneer je een barbecue aankondigt. Dankzij onze BBQ service aan huis in Temse en omgeving zal ook jij voluit kunnen genieten van het feest en van jouw genodigden. Je hoeft het eten niet in de gaten te houden want wij bakken al dit lekkers voor jou.

All-in

Vanaf dertig personen komen wij naar jou toe om de barbecue op jouw evenement te verzorgen. Hierbij kan je kiezen uit verschillende formules maar wij zorgen uiteraard graag voor het totaalpakket. Wij installeren onze barbecueset op onze aanhangwagen en gaan aan het bakken wanneer je dit wenst.

Naast het vlees zorgen wij met onze BBQ service aan huis ook voor de groenten, aardappelen, sauzen en Turks brood.

Vier pakketten

Je kan kiezen voor een barbecuepakket op maat. Hierbij stel je zelf een pakket samen uit ons ruim assortiment aan BBQ-vlees zoals diverse bereidingen van runds-, lams- en varkensvlees, kip en kalkoen, burgers en worsten.

Maar aan heel interessante prijzen laten wij je onze vier samengestelde pakketten ontdekken. Naast verschillende soorten vlees zitten ook groenten, sauzen, brood, aardappelsalade en krielaardappelen in de prijs inbegrepen.

Wij komen deze pakketten bij jou thuis bakken of je kan jouw bestelling eenvoudig komen afhalen in onze slagerij in Temse om zelf aan de slag te gaan.

Geef vandaag nog jouw bestelling door voor jouw volgende BBQ.